Uutiset

Työtä tarjolla - tartu tilaisuuteen

01.06.2017

Alma Manu tarjoaa esimerkiksi opiskelijoille tai Suomeen vastikään muuttaneille hyvän mahdollisuuden päästä palkkatyöhön. Alma Manu palkkaa jakeluun vuosittain lukuisia uusia työntekijöitä.

-Iso osa rekrytoinneista painottuu loma-aikoihin, mutta tarvitsemme uusia, reippaita ja luotettavia lehdenjakajia muulloinkin, Alma Manun Pirkanmaan aluepäällikkö Juha Salo kertoo.

Jakajat ovat täysi-ikäisiä ja työskentelevät 3-5 tuntia yössä. Sanomalehtien lisäksi nykyisin jakelussa on myös kirjeitä, aikakauslehtiä ja mainoksia.

-Työ on hyvin fyysistä, minkä lisäksi pitää jaksaa valvoa. Jakajalla voi olla alueellaan hoidettavana jopa tuhat taloutta. Pitää siis tietää, mitä jaettavaa on kuinka paljon ja mihin jaetaan.

Työpäivät, käytännössä siis yöt, vaihtelevat paljon.

-Jakaja myös harjoittelee muita piirejä, joilla hän voi sitten tarvittaessa toimia sijaisena.

Jaettava määrä vaihtelee päivittäin.

-Keskiviikko ja torstai ovat kappalemääriltään selvästi parhaimmat päivät. Yhdellä jakajalla voi olla useimpia alueita, ja hän voi toimia joko vakituisena jakajana, vapaan tekijänä tai varajakajana.

Jakaja tarvitsee oman auto tai polkupyörän. Työkaluihin lisäksi kuuluu älypuhelimessa toimiva jakokirja, joka kertoo päivittäin sen, mitä mihinkin jakoalueen osoitteeseen jaetaan.

 

Näin etenee rekrytointi

1. Työpaikka tulee haettavaksi. Seuraa avoimia työpaikkoja.

2. Esimiehet valitsevat hakijoiden joukosta haastatteluun kutsuttavat.

3. Haastattelu.

4. Päiväopastus, jolloin tutuksi tulee muun muassa sähköinen jakokirja.

5. Yöopastus, jolloin opetellaan varsinaista työtä vähintään kaksi yötä.

6. Itsenäinen työ jakajana alkaa.

 

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus osoitteessa rekry.almamedia.fi