Töihin meille?

#almaspirit
#rohkeuskasvaa
#yöntähti

Alma Manu työnantajana

Alma Manu on osa digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvää Alma Media -konsernia. Teemme joka päivä töitä ollaksemme jakelun, logistiikan ja painamisen edelläkävijöitä. Tässä tavoitteessa tarvitsemme uutta teknologiaa ja ennen kaikkea rohkeita, ratkaisuvalmiita ihmisiä.

Alma Manu on suuri työllistäjä – meillä työskentelee yli 800 osaajaa. Henkilöstön työhyvinvointi, työssä kehittyminen ja kehittäminen ovat Alma Manussa keskeisiä asioita. Kiinnitämme myös erityistä huomiota työturvallisuuteen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä, jatkuvaa koulutusta sekä ison konsernin henkilöstöedut.

Manu tarjoaa työmahdollisuuksia painotalossa Tampereella sekä Pirkanmaan ja Satakunnan jakelualueilla. Rekrytoimme jatkuvasti uusia couriereita.

Sinustako courier, yön tähti?

Jokainen Alma Manun jakelussa työskentelevä courier on yön tähti, tärkeä osa tuotteen matkaa, sillä tuote on valmis vasta, kun se on asiakkaalla – Perillä.

Alma Manun jakeluun palkataan vuosittain lukuisia uusia työntekijöitä. Tarjoamme esimerkiksi opiskelijoille tai Suomeen vastikään muuttaneille hyvän mahdollisuuden päästä palkkatyöhön.  Iso osa rekrytoinneista painottuu loma-aikoihin, mutta uusia, omatoimisia ja luotettavia couriereita tarvitaan jatkuvasti.

Tämä on työ sinulle, joka pidät itsenäisestä työstä ja vapaista päivistä. Courierimme ovat täysi-ikäisia ja työskentelevät keskimäärin 3-4 tuntia yössä. Sanomalehtien lisäksi jakelussa on osoitteellisia kirjeitä, aikakauslehtiä ja mainoksia.

Työ on hyvin fyysistä, minkä lisäksi pitää jaksaa valvoa. Courierilla voi olla alueellaan hoidettavana jopa tuhat taloutta. Työn hyviä puolia ovat itsenäisyys, vapaat päivät ja reilu työsuhde. Courierina sinulle kuuluvat myös kaikki Alma Media -konsernin henkilöstöedut.

Katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin >>

Tutustu yön tähtien tarinoihin

Sari Ahtee
Tampere
Lue lisää >>

Eveliina Koivisto
Tampere
Lue lisää >>

Williams Doku
Hervanta, Tampere
Lue lisää >>

Heidi Kalliomäki
Ylöjärvi
Lue lisää >>

Mirza Sagdati
Tampere
Lue lisää >>

Valentyn Nizyev
Kaleva, Tampere
Lue lisää >>

 

 

Kysy lisää courierin työstä

Henkilöstökoordinaattori Milla Kupiainen

email: milla.kupiainen@almamanu.fi tai rekry@almamanu.fi

puh. 010 665 3895 (010-numeroon soittamisen hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %))

 

WhatsApp numero rekryyn: 050 315 3264 (Huom. ainoastaan WhatsApp!)

WhatsAppin kautta voit pyytää tapaamisaikaa, esittää kysymyksiä työstä, lähettää cv:n tai pienen videoterveisin jne. Vastaamme viesteihin vähintään klo 9-15 välisenä aikana arkisin, viestejä voit toki jättää itse juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Infotilaisuudet/pikahaastattelut Alma Manun toimistolla (Patamäenkatu 9, Tampere)

  • maanantaisin klo 13 (suomenkielinen)
  • perjantaisin klo 13 (englanninkielinen)
  • Tilaisuuden kesto osallistujamäärästä riippuen 45min-1,5h.
    Tule paikalle kuulemaan courierin työstä ja samalla voit hakea paikkaa.