Töihin meille?

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Alma Manu työnantajana

Alma Manu on suuri työllistäjä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin alueilla. Kaikkiaan Alma Manussa työskentelee lähes 1000 henkilöä. Lehtipainossa, hallinnossa ja jakelussa on monenlaista ammattiosaamista vaativia tehtäviä. Osana Alma Media -konsernia Alma Manu tarjoaa inspiroivan työskentely- ja kasvuympäristön.

Avoimet työpaikat:
rekry.almamedia.fi

Varhaisjakajan työ

Jakajan työ on tärkeä osa lehdentekoa, sillä lehti on valmis vasta, kun se on asiakkaalla – Perillä. Henkilöstön työhyvinvointi, työssä kehittyminen ja kehittäminen ovat Alma Manussa keskeisiä asioita. Kiinnitämme muun muassa erityistä huomiota työturvallisuuteen. Konsernin henkilöstöedut kuuluvat myös jakajille, samoin työterveyspalvelut ja jatkuva koulutus.

Alma Manu tarjoaa esimerkiksi opiskelijoille tai Suomeen vastikään muuttaneille hyvän mahdollisuuden päästä palkkatyöhön. Alma Manun jakeluun palkataan vuosittain lukuisia uusia työntekijöitä. Noin 80 % Alma Manun työntekijöistä työskentelee jakelussa.
Iso osa rekrytoinneista painottuu loma-aikoihin, mutta uusia, reippaita ja luotettavia lehdenjakajia tarvitaan jatkuvasti.

Jakajat ovat täysi-ikäisia ja työskentelevät 3-5 tuntia yössä. Sanomalehtien lisäksi nykyisin jakelussa on osoitteellisia kirjeitä, aikakauslehtiä ja mainoksia.
Työ on hyvin fyysistä, minkä lisäksi pitää jaksaa valvoa. Jakajalla voi olla alueellaan hoidettavana jopa tuhat taloutta. Pitää siis tietää, mitä jaettavaa on, kuinka paljon ja mihin jaetaan.

Työpäivät, käytännössä siis yöt, vaihtelevat paljon.

 

Jaettu lehti on valmis lehti

Amir Akbari ja Negin Zaboli tulivat Iranista Suomeen runsaat kaksi vuotta sitten. Ensimmäinen työpaikka löytyi pian sanomalehtien varhaisjakelusta. Negin Zaboli ja Amir Akbari työskentelevät jakajina Pirkkalassa. Negin opiskelee suomen kielen kurssilla ja tekee myös siivoojan töitä. Amir opiskelee Tampereen teknillisessä yliopistossa.