Alma Manu Oy

Sanomalehtipainamisen edelläkävijä Suomessa
Alma Manu Oy

Alma Manu on osa digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvää Alma Media -konsernia. Alma Manun painotalo sijaitsee Tampereen Sarankulmassa ja sen liiketoimintajohtajana toimii Matti Käki.

Toiminnan perusta

Alma Manun toimintaa ohjaavia arvoja ovat vastuullisuus, edelläkävijyys, yhteistyö ja mutkattomuus. Nämä arvot näkyvät myös päivittäisessä työssä.

Alma Manun päämääränä on olla asiakkaidensa kumppani kaikissa paino- ja logistiikkapalveluissa. Tämä toteutuu tarjoamalla ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan tueksi ja kehittämällä jatkuvasti kilpailukykyä tehostaen ja erottautuen. Alma Manu pysyy jatkossakin haluttuna yhteistyökumppanina uudistamalla palveluitaan asiakkaiden tarpeista alkaen ammattitaitoisesti, pitkäjänteisesti, rohkeasti ja mutkattomasti.

Yrityksen historia

Alma Manu Oy on perustettu vuonna 2010, kun Aamujakelu Oy:n nimi muutettiin Alma Manu Oy:ksi. Samassa yhteydessä yritykseen liitettiin Alma Median kolme lehtipainoa: Kustannus Oy Aamulehden lehtipaino Tampereella, Satakunnan Kirjateollisuus Oy:n lehtipaino Porissa sekä Pohjois-Suomen Media Oy:n lehtipaino Rovaniemellä. Vuoden 2012 alussa Porin paino suljettiin ja Lapin Kansan varhaisjakelut siirtyivät Alma Manulle koko Lapin alueella. Rovaniemen painon toiminta lakkasi maaliskuun 2014 lopussa.

Alma Manun moderni lehtipaino Tampereella aloitti toimintansa keväällä 2013.