Uutiset

Prisman kauppakassien kotiinkuljetus laajentuu Pirkkalassa

27.06.2017

Pirkkalassa on ollut paljon kysyntää Prisma Kauppakassi-palvelulle ja nyt vastaamme asiakkaiden toiveisiin. – Kauppakassi-palvelu laajentaa toimintansa 27.6. Pirkkalan alueella niin, että tilauksia toimitetaan tiistaista lauantaihin. Pirkkalan lisäksi toimitamme tilauksia myös Tampereen keskustaan. Toimituspäivien lisääminen ei tule vaikuttamaan keskustan palveluihin heikentävästi, Pirkanmaan Osuuskaupan kehittämis- ja ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen lupaa. – Palvelu tulee toimimaan kolmella eri aikaikkunalla tiistaista perjantaihin klo 11–19 välillä ja lauantaisin 11–16, hän jatkaa.

Helpota arkeasi, me tuomme ostoksesi kotiovelle

Kauppakassi-palvelun kotiinkuljetus on luotu helpottamamaan asiakkaiden arkea. Niin lapsiperheiden, ikäihmisten kuin mökkiporukan on nyt helppo tehdä ostokset netissä. Kotiinkuljetus on edullisimmillaan 13,90 euroa S-Etukortilla. – Voit ostaa kaiken tarpeellisen, mitään rajausta ostosten määrässä ei ole. Laajasta valikoimasta, halpuutetuilla hinnoilla, löydät varmasti kaikki tarvitsemasi. Verkkokaupassa tuotteet ovat samanhintaisia kuin myymälässä, Tervala-Pirskanen kertoo.

Laatu on taattua Kauppakassi-palvelua käyttäessäsi. Voit lisätä yksittäisten tuotteiden lisäksi myös haluamasi reseptin ostoslistaan ja Prisman henkilökunta kerää ostokset sen mukaan. Verkkokaupassa on myös Tescon Finest – ja Free From -tuotteita.

Tilaus tehdään osoitteessa prisma.fi/klikkaajanouda. Asiakas kirjautuu verkkokauppaan ja valitsee toimipaikkansa. Seuraavana asiakas valitsee haluamansa tuotteet, maksaa ostoksensa verkossa ja Alma Manu tuo ostokset kotiovelle asiakkaan valitsemana ajankohtana. Ruokaostosten teko ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 

Lisätietoja:
Alma Manu / Tuotepäällikkö Olli Ahvenniemi, 010 665 3043

Pirkanmaan Osuuskauppa / Kehittämis- ja ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen, 010 767 0083