Mainosjakelu ja osoitteellinen varhaisjakelu

Alma Manun varhaisjakelu vie perille myös mainokset ja yritysten osoitteelliset kirjelähetykset.

Mainosjakelu

Alma Manu jakaa mainostuotteet, katalogit tai julkiset tiedotteet varhaisjakelussa osoitteellisena tai osoitteettomana. Mainosjakelu tilataan Alma Median maakuntalehtien mediamyynnistä. Lisätietoja saat myös Alma Manun jakelun myynnistä.

Yritysten kirjejakelu

Säännöllisesti lähetettävät laskut, tiedotteet ja lehdet ovat Alma Manun osoitteellisen varhaisjakelun yleisimpiä jaettavia tuotteita. Jakelussa on sekä omien että Jakeluyhtiö Suomen sopimusasiakkaiden lähetyksiä. Emme jaa yksityishenkilöiden välistä kirjepostia. Postitoimilupamme kattamaan alueeseen ja ehtoihin voit tutustua Liikenneministeriön lupailmoituksesta.

Kuluttaja-asiakas tunnistaa Alma Manun jakaman postin saajan osoitetietojen yhteydessä olevasta ”MANU” tai “MASAT” -merkinnästä. Jakelutuotteet osoitteineen tulevat suoraan toimeksiantajilta, eikä Alma Manu pääse vaikuttamaan saajan osoitetietoihin.

Mikäli osoitteeseen jaetaan edellä mainitulla merkinnällä jaettua postia joka ei kuulu vastaanottajalle, siitä voi ilmoittaa Alma Manun asiakaspalveluun tai palauttaa tuotteen lähimpään palautuslaatikkoon. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on jakelupalaute@almamanu.fi ja puhelinnumero 010 665 8660*. Palautuslaatikoiden osoitteet löytyvät tästä linkistä..

Alma Manun jakamaan osoitteelliseen jakeluun voi tehdä jakelun keskeytyksen. Ilmoitus keskeytyksestä on tehtävä viimeistään kolme arkipäivää ennen sen toivottua aloitusajankohtaa. Keskeytyksen voi tehdä alla olevalla lomakkeella.

Huom. Alla olevalla lomakkeella voi tehdä vain kirjejakelua koskevan muutosilmoituksen. Toisin sanoen tällä lomakkeella ei voi tehdä Aamulehden ja muiden aamulla jaettavien sanomalehtien osalta muutosilmoitusta. Jos haluat tehdä tehdä muutosilmoituksen jonkin lehden jakeluun, ota yhteys kyseiseen lehteen.

 

* 010-numeroon soittamisen hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)