YoutubeLinkedIn

Joustavat jakelupalvelumme

Painotuotteiden varhaisjakelut

Varhaisjakelu on Alma Manun peruspalvelu. Vuosikymmenten aikana hankitulla kokemuksella Alma Manulla on jakelualueidensa kotitalouksista ja yrityksistä paras mahdollinen paikallistuntemus, Jaamme Alma Median kustantamien lehtien lisäksi kymmeniä muitakin sanoma- ja aikakauslehtiä.

Logistiikka- ja kuriiripalvelut

Logistiikka- ja kuriiripalvelut ovat uusimpia palveluitamme, joissa hyödynnämme paikallistuntemustamme ja kustannustehokkuuttamme. Kauppakassien kotijakelu, verkkokaupan pienpaketit, pakettien päiväjakelu koteijin ja yrityksiin, pakettinoudot asiakkaan ovelta - Alma Manu räätälöi yrityksesi tarpeisiin sopivan logistiikkaratkaisun. 

Kirjeiden sopimusjakelu

Jaamme osoitteellista kirjepostia kustannustehokkaasti ja nopeasti. Säännöllisesti lähetettävät laskut ovat esimerkkejä osoitteellisesta kirjepostista.

Osoitteellinen ja osoitteeton suorajakelu

Jakajiemme mukana kulkee myös muun muassa mainoksia, katalogeja ja julkisia tiedotteita, joita voidaan jakaa osoitteellisena tai osoitteettomana koko varhaisjakelualueelle tai kohdennetusti esimerkiksi alueen, talotyypin tai asiakkaan oman rekisterin mukaan.

 

 

 

 

 

Tarjouspyyntö

 

Ota yhteyttä

Olli Ahvenniemi puh. 010 665 3043 

perille